Páginas

martes, 28 de diciembre de 2010

Goodbye 2010!

Què ens deixa el 2010?
El 2010 ens deixa moltes coses. Però si haguessim de resumir el 2010 en una paraula, en quina pensarieu?
Jo sens dubte, penso en aquella que s'ha repetit fins la sacietat, que ocupava planes dels diaris cada dia: CRISI.
La crisi que cada cop afecta a més gent ha sigut la protagonista del 2010, sens dubte. Encara que per alguna la crisi no els afecta gaire, per altres, aquesta crisi ha fet que a casa seva s'hagin hagut d'apretar el cinturó fins gairebé no poder ni respirar. Grècia es va veure en una situació greu i desde la UE deien que Portugal i Espanya no trigarien en estar en una situació semblant.
D'altra banda, jo crec que no se'ns oblidarà per ser l'any dels 33 miners, l'any en què a Chile es va montar un circ mediàtic al voltant d'una mina on s'havien quedat atrapats 33 miners. Tota una història que semblava treta de qualsevol reality show.
Sens dubte, queda en la nostra memòria aquell volcà islandès que un dia va decidir entrar en erupció i parar tot el trànsit aeri. Europa es va veure en el caos.
Tampoc podem oblidar que el 2010 va ser un any molt important per l'esport espanyol, la Selecció Espanyola de Futbol va proclamar-se guanyadora del Mundial de Sudafrica. El Barça va tornar a demostrar qui domina a la lliga espanyola encara que el Madrid de Mourinho no els hi acabés de posar les coses fàcils.
Relacionat amb la Selecció Espanyola, no podem oblidar aquell petó que va donar la volta al món, el de la Sara Carbonero i l'Iker Casillas.
Algú suposo que també es deu enrecordar de la tragèdia al festival Love Parade a Alemanya, 19 morts, entre les quals dues catalanes, i més de 100 ferits.
També no podem oblidar el que va fer ETA. La organització terrorista va enviar un comunicat a la BBC dient que deixaven le sarmes definitives. Alguns van confiar, d'altres volen fets i no paraules.
Per cert i la famosa Vaga general? El 29 de setembre l'activitat del país es parava per les reformes laborals de Zapatero.
I aquest 2010, va acabar amb el caos a l'espai aeri espanyol, la vaga de controladors aeris, que fa que Espanya deixi l'any en estat d'alarma per primera vegada a la història de la democràcia.


M'agradaria saber amb quin aspecte del 2010 us quedeu? Quina paraula us ve al cap dient 2010? Per a vosalres hi hagut alguna cosa més important?
Participeu i deixeu els vostres comentaris, BON 2011 !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario