Páginas

viernes, 10 de diciembre de 2010

Adéu CNN+ !

No m'ho puc creure. Realment és increíble el que ha passat. No cap al meu cap que CNN+ tanqui.
Una cadena de qualitat i d'informació diu adéu el 31 de desembre de 2010 segons el comunicat que ha emès avui el Grup Prisa. 
La desaparició de CNN+ és una de les conseqüències de la fusió amb Telecinco. La veritat és que no queda gaire clar en els mitjans de comunicació que es farà amb el canal, si Telecinco seguirà amb l'idea de emetre informatius las 24 hores o el llogarà a un altre operador.
La primera possibilitat es creu que és poc possible. Telecinco mai s'ha interessat per una cadena d'informatius les 24 hores i no sembla que ho faci. El futur no queda gaire clar per la cadena i menys pels periodistes que hi treballaran fins a cap d'any.
Només em plantejo una pregunta, per què es fa això? Audiències? Interessos? 
Sóc capaç de comprendre que la televisió no és exclusivament informativa, que necessitem més enllà d'informatius, però després de l'augment d'un estil de programes a la televisió espanyola i aquest ultim fet, realment no crec que estiguem fent el més correcte en la nostra televisió.
Necessitem informació i com més millor per poder ser crítics i poder pensar per nosaltres mateixos i la desaparició d'aquet canal fa que això es redueixi. 

Gràcies Iñaki Gabilondo, Silvia Intxaurrundo, Antonio San José, José Maria Calleja, José Ramón Pindado, Almudena Gómez, Concha Boo, Rafael Luque, Lara Vadillo, Roberto Fernández, Esther Cervera, Alonso Trenado, Mónica Sanz, David Tejera, Leticia Iglesias, Patricia Corral, Mario Saavedra i tots els que vau formar en algun moment del canal. Gràcies CNN !

http://www.publico.es/televisionygente/351097/prisa-cierra-cnn-tras-la-entrada-de-liberty
http://www.lavanguardia.es/comunicacion/20101210/54086249505/prisa-cierra-su-canal-de-noticias-cnn.html


3 comentarios:

  1. molt ben expressat Jenni! :)
    segueix així, sóc una gran seguidora del teu blog!

    arribaràs lluny i ho sé!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Montse!
    Rectifico, tots els treballadors de l'àrea d'informatius passaran a l'agència Atlas de Telecinco.

    ResponderEliminar
  3. Com que amb la informació, la opinió, l'anàlisi de professionals com el Gabilondo, no guanyen ni la meitat que amb els pallassos del circ de Salvame, La Noria, etc., a tancar CNN+. S'estan lluint.

    PD: M'ha agradat molt l'article Jenni:)

    ResponderEliminar