Páginas

domingo, 5 de diciembre de 2010

Controladors descontrolats

Era ben curiós passejar divendres passat pels carrers. No sé si hi havia més maletes o persones. Havia arribat un bon cap de setmana llarg ni més ni menys de 5 dies ( que alguns fins i tot el podien convertir en un cap de setmana de 8 dies ni més ni menys) i la gent es fregava les mans. Molts marxaven a destins europeus o d'altres simplement tornaven als seus pobles. Però el que no sabien és el que succeiria.
Els controladors àeris la tornarien a fer ben bona. Es queixaven de l'explotació i del suposat estrès i estat d'ansietat que patien desde feia mesos i que els impedia acudir al seu treball. La major part dels controladors àeris no van acudir als seus llocs de treball i conseqüentment, l'espai àeri espanyol restava tancat.
La ràbia va arribar a la major part dels aeroports espanyols i els viatgers no podien aguantar més.
No s'entenia res. Com pot ser que els controladors àeris es queixessin del seu lloc de treball quan cobren una barbaritat (més de 200.000 euros a l'any) i que facin una vaga encoberta divendres abans d'aquest pont?
No és just. No és just pels milers de famílies i amics que volien viatjar pel pont, per les persones que havien de tornar a casa, per la gent que havia de fer escala a Madrid.
No trobo que sigui la millor manera, trobo que queixar-se és un acte que l'has de fer en el moment més adequat i no quan depenen de tu milers de persones.
Trobo que els controladors àeris en el moment de decidir de fer aquesta vaga encoberta van cometre un acte de irresponsabilitat davant dels milers de persones que havien d'acudir als aeroports i que si es volen queixar d'alguna cosa concreta de la seva feina ho han de fer adequadament per a què tant el govern com AENA puguin solucionar els problemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario