Páginas

lunes, 1 de noviembre de 2010

Barça en estat pur

El Barça acaba amb tots aquells que dubtaven del seu joc golejant al Sevilla (5-0).

El Sevilla va tornar a acudir al Camp Nou i com en les ultimes dues vegades que l'havia visitat va rebre una golejada per part de l'equip de la Ciutat Comtal. 5 gols ni més ni menys de grans jugadors del Barça:  Messi ('4 i '63), Villa ('23 i '89) i Alves ('52).
El Barça va dominar la pilota des del principi i encara que Xavi i Pedro van intentar marcar en els primers dos minuts no va ser fins al quart quan Messi va marcar gol. El públic es va començar a animar i encara que els crits en contra de l'àrbitre a la grada anaven augmentant al llarg de tota la primera part, les ganes de guanyar i fer una golejada al Sevilla no van disminuir.
Al minut 8 un xut de Luis Fabiano va fer que mes d'un tingués por, però encara que Valdés no va arribar a la pilota, aquesta va sortir fora. Al minut 44, Konko va ser expulsat amb targeta vermella, després de dues grogues. La primera part va finalitzar i el Barça dominava el partit. Els assistents tenien clares les seves opinions: El Sevilla estava totalment absent i passiu. Hi havia poques possibilitats de superar a un Barça que estava demostrant un magnífic joc.
La segona part va començar amb canvis en el Sevilla que havia de jugar amb 10 jugadors en aquesta segona part. Van marxar Luis Fabiano i Perotti i van entrar Dabo i Zokora. Al minut 52, Alves, ex-jugador del Sevilla, va marcar un tercer gol, que no va celebrar. Vuit minuts després Guardiola feia canvis: marxaven Pedro i Xavi i entraven Bojan i Mascherano. Tres minuts després dels canvis, Messi marcava el quart gol.
Al minut 65, Puyol també deixava el terreny de joc i va entrar Adriano, al '69 el Sevilla també va fer canvis, va entrar Negredo i va marxar Kanouté.
Finalment, en el minut 89 l'asturià Villa marca el cinquè i últim gol que va fer que el Sevilla marxi del Camp Nou golejat pel que sembla ser continua sent un dels millors equips del món encara que molts ho neguin.