Páginas

martes, 2 de noviembre de 2010

Un 10 per a The Baseballs!

Bikini estava plena de gom a gom. The Baseballs no haguessin dit fa un any que diumenge estarien actuant en una de les sales més conegudes de la nit barcelonina.
La sala Bikini va rebre diumenge passat The Baseballs, el grup de rockabilly de moda. La banda formada pels alemanys Sam, Digger i Basti (entre d'altres músics) va iniciar el concert amb una versió de la conegudíssima When love takes over. Els assistents, només a l'iniciar el concert amb aquesta magnífica versió, original de David Guetta i Kelly Rowland, van saber que el grup no els fallaria en cap moment del concert.
No només van cantar les versions més conegudes de la banda sinó també van estrenar versions inèdites en la gira de Strike! Back! com ara el Viva la Vida (original de Coldplay), Basket Case (original de Green day) o I'm yours (original de Jason Mraz) a més a més de les seves versions més conegudes com Hot'n'Cold (original de Katy Perry), Umbrella (original de Rihanna), Angels (original de Robbie Williams), Poker Face (original de Lady Gaga) o Crazy in love (original de Beyoncé). 
The Baseballs va encertar per aquest gènere. El rockabilly, gènere nascut als anys 50, torna a popularitzar-se com per exemple, gràcies en part a The Baseballs. Versionar cançons que estan entre les mes populars al mon i portar-les al gènere del rock va ser molt arriscat però ha agradat. El grup va obrint-se camí entre aquells a qui versionen les cançons.
El grup es va sorprendre al veure la Sala Bikini tan plena (no quedaven entrades des de feia setmanes) i no van poder evitar dir alguna paraula en català. "Visca Catalunya" va dir un dels cantants, mentre que alguns els hi agradava molt que haguessin après l'exclamació a altres assistents no els hi acabava de fer el pes. Però el que si que va fer treure un somriure a tothom va ser l'ensenyament que van fer als assistents de com moure les caderes a ritme de rock. Els assistents van intentar moure les seves caderes en el poc espai que tenien a la sala, a diferència de les noies que van pujar al escenari i van poder ballar amb la banda.
The Baseballs va demostrar professionalitat, humiltat, simpatia i senzillesa. La banda no va fallar en el seu primer concert a Barcelona i el públic va sortir de la sala després de dues hores de concert totalment satisfets del concert al que havien assistit. Un 10 per a The Baseballs!

Angels- The Baseballs



Bleeding Love- The Baseballs (En directe a la Sala Bikini)

No hay comentarios:

Publicar un comentario