Páginas

sábado, 16 de octubre de 2010

Carmen amb crispetes

L'òpera de Bizet dirigida per Bieito està
situada a Ceuta durant els anys 70/80.

Ara ja no cal anar fins al Gran Teatre del Liceu per gaudir d'una bona òpera.
L'òpera de Bizet es va estrenar de nou sota la direcció de Calixto Bieito el passat 27 de setembre al Liceu però es que no calia anar fins allà per gaudir de l'obra. Només calia un cinema proper  que retransmitis via satèlit i en directe l'obra, i cada vegada son més els que s'ha adhereixen a la iniciativa.
L'obra protagonitzada per la mezzosoprano Béatrice Uria-Monzon i el tenor Roberto Alagna es va retransmetre en directe en diversos cinemes d'arreu del món, i no tan sols de la ciutat comtal. Així, els Cines Príncipe de San Sebastián van retransmetre en directe l'òpera el passat 13 d'octubre. De la mateixa manera que el Cinesa Diagonal de Barcelona la va retransmetre amb la sala plena de gom a gom.
Molts cinemes de diverses parts del món aposten per aquest tipus de retransmisions.
En els propers dies moltes persones podran gaudir d' "Aida" de Verdi desde Viena, de "Madame Butterfly" desde San Francisco o  "La Valquiria" desde L'Scala de Milà en directe a la seva ciutat.
Una nova manera de gaudir i anar al cinema però aquest cop no per veure una pel·lícula ,sinó una òpera en directe al millor preu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario