Páginas

sábado, 29 de enero de 2011

Operación Triunfo ja no és el mateix

Operación Triunfo va marcar un abans i un després tan en la televisió com a la indústria discogràfica a Espanya. 
Forma part de la memòria col·lectiva els diferents moments de la primera edició en què la anomenada Rosa d'Espanya es proclamà guanyadora  i representant del país al festival d'Eurovisiór, en què el David Bisbal i la Chenoa tenien alguna cosa més que amistat iel David Bustamante plorava dia si dia també.

Ara aquella primera edició queda més aviat bastant lluny, deu anys més tard, Operación Triunfo acaba d'arribar a la vuitena edició de mà de la Pilar Rubio, en lloc del Jesús Vázquez, però les audiències i les crítiques fan que el programa tan triomfador en els seus inicis no es vegi amb un bon futur . Les audiències arriben tan sols arriben al 17 % quan a la seva primera edició s'arribava a la xifra astrònomica de 46 % i amb les col·laboracions del publicista Risto Mejide durant les últimes edicions a Telecinco s'arribava al 37% de share.
Però després de 10 anys les coses han canviat: Telecinco va deixar de banda la banda més musical i va tornar el concurs en un reality més dels tants que fa la cadena, més polèmic amb intervencions del jurat, i amb el reciclatge en la resta de programes de la cadena.
Pilar Rubio, presentadora omnipresent de Telecinco, tampoc surt bé de les crítiques dels diferents mitjans del país: Mònica Planas del diari Ara deia que "ja la podrien nominar". Els tres presentadors - Carlos Lozano, Jesús Vázquez i Pilar Rubio- han marcat estils molt diferents al programa i sembla que els seguidors del reality no estan gaire contents amb la substituta de Vázquez.


Ja veurem com acaba el programa que tantes alegries va donar a TVE, i que potser als de Telecinco els hi està començant a donar algun mal de cap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario